Emiel Clauslaan 95b 9800 Deinze
09/386 47 26
APart REVAMP2600
PDF pagina
2 x 600 W tweekanaalsversterker
De REVAMP2600 biedt een tweekanaalssysteem met 2 x 600 W vermogen bij 4 Ohm. De digitale signaalprocessor kan je met één druk op de knop een van de 10 presets laten kiezen. Zoveel presets maakt dit toestel ideaal voor gebruik in toepassingen waar je veel kracht nodig hebt in twee verschillende ruimtes, zoals in fitnesscentra of stereo-applicaties. Het toestel is uitgerust met een slimme koelventilator met variabele snelheden. De REVAMP2600 kan ook het uitgangsvermogen naar beneden halen wanneer de temperatuur te hoog oploopt. De compressor/limiter-technologie van Apart zorgt daarbij voor extra bescherming, zonder aan de geluidskwaliteit te komen. Er zijn 9 presets beschikbaar, die je aan de achterzijde van het toestel kan instellen. Zo kan je snel instellingen voor bepaalde opstellingen gaan kiezen.
€ 768,19


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
Welke zender kan ik ontvangen met TV-Vlaanderen
24/01/'18
Met een satellietontvanger kan je een ruim aanbod aan TV- en radiostations ontvangen. Welke stations u kan ontvangen met een satellietontvanger en een TV-Vlaanderenabonnement, dit kan je terug vinden in deze lijst. Download hier het document
Lees het volledige bericht...
PERFECT GELUID IN EEN HANDOMDRAAI
08/03/'17
MAAK KENNIS MET DE HEOS AVR

De eerste 5.1-kanaals AV receiver van zijn soort die jouw favoriete speakers aandrijft en elke draadloze HEOS speaker integreert tot geweldig surround geluid.
 Bekijk de voorstelling.
Lees het volledige bericht...
01/02/'16
Hoe gebruik ik mijn Telenet HD-digicorder?
Hier kan je de handleiding vinden. Download hier de handleiding van uw Telenet digicorder
Lees het volledige bericht...