Emiel Clauslaan 95b 9800 Deinze
09/386 47 26
APart AUDIOSYSTEM8.8
PDF pagina
Audiomatrix met 8 inputs en 8 outputs
Ook kleine multizone-installaties zijn soms een hele karwei om te installeren. Met AUDIOSYSTEM8.8 kan de installateur een compleet audiosysteem opstellen met slechts één unit. Elk van de acht outputs (4 stereo en 8 monozones) heeft een ingebouwde 30 Watt-versterker. Het toestel komt met vier ingebouwde FM-radio's en 4/8 stereo/mono line-inputs. Uit de doos is de AUDIOSYSTEM8.8 geconfigureerd met 4 stereo-inputs en 4 stereo outputzones. Het toestel kan van op afstand bediend worden via DIWAC-wandpanelen enerzijds en via smartphone, tablet of computer anderzijds. De AUDIOSYSTEM8.8 richt zich vooral op retailomgevingen en komt met een noodfunctie. In een winkelcentrum, bijvoorbeeld, zorgt deze modus ervoor dat een centraal PA-systeem in geval van nood de lokale muziek of meldingen kan overschrijven. De AUDIOSYSTEM8.8 kan echter in heel wat toepassingen ingezet worden: bij de dokter, supermarkten, horeca, kantoren, scholen, enzovoort.
€ 1983,99


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
Welke zender kan ik ontvangen met TV-Vlaanderen
24/01/'18
Met een satellietontvanger kan je een ruim aanbod aan TV- en radiostations ontvangen. Welke stations u kan ontvangen met een satellietontvanger en een TV-Vlaanderenabonnement, dit kan je terug vinden in deze lijst. Download hier het document
Lees het volledige bericht...
PERFECT GELUID IN EEN HANDOMDRAAI
08/03/'17
MAAK KENNIS MET DE HEOS AVR

De eerste 5.1-kanaals AV receiver van zijn soort die jouw favoriete speakers aandrijft en elke draadloze HEOS speaker integreert tot geweldig surround geluid.
 Bekijk de voorstelling.
Lees het volledige bericht...
01/02/'16
Hoe gebruik ik mijn Telenet HD-digicorder?
Hier kan je de handleiding vinden. Download hier de handleiding van uw Telenet digicorder
Lees het volledige bericht...