Emiel Clauslaan 95b 9800 Deinze
09/386 47 26
Panasonic KX-TGC222 Zwart
PDF pagina
Productbeschrijving:

Digitale draadloze telefoon met 2 handsets en antwoordapparaat.compact ontwerp: groot, gemakkelijk af te lezen display (1,6 inch LCD) De knoppen, LCD-positie en andere elementen van dit compacte ontwerp zijn zorgvuldig ontworpen op basis van ergonomie om installatie op een groot aantal verschillende plaatsen mogelijk te maken. Het eenvoudige, elegante uiterlijk past bij verschillende kamerinterieurs. Intelligente ECO-modusHet stroomverbruik wordt automatisch verminderd wanneer de handset zich dicht bij het basisstation bevindt voor langere spreektijd. Levensduur van de batterij bij praten is maximaal 10 uur in Eco-modus. Niet alleen verlengt het de beschikbare spreektijd, het is ook goed voor het milieu.Nachtstand.Met de nachtmodus kunt u een periode instellen gedurende welke de handset en/of het basisstation niet overgaat voor externe gesprekken. Deze functie is handig voor perioden waarin u niet gestoord wilt worden, bijvoorbeeld tijdens het slapen. De nachtmodus kan  voor elke eenheid worden ingesteld.Call block: stop ongewenste oproepen.U kunt vervelende oproepen van ongewenste bellers blokkeren. Bellers in de lijst met oproepblokken worden geblokkeerd als ze u bellen. De KX-TGC geeft de beller geen geluid en verbreekt de verbinding. U kunt maximaal 30 telefoonnummers opslaan in de lijst met oproepblokken.


€ 65,-


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Aantal handsets :2
Geheugen (nummers) :50
Antwoordapparaat :
Gespreksduur :16 u
Stand-by tijd :200 u
Nieuwsberichten
Welke zender kan ik ontvangen met TV-Vlaanderen
24/01/'18
Met een satellietontvanger kan je een ruim aanbod aan TV- en radiostations ontvangen. Welke stations u kan ontvangen met een satellietontvanger en een TV-Vlaanderenabonnement, dit kan je terug vinden in deze lijst. Download hier het document
Lees het volledige bericht...
PERFECT GELUID IN EEN HANDOMDRAAI
08/03/'17
MAAK KENNIS MET DE HEOS AVR

De eerste 5.1-kanaals AV receiver van zijn soort die jouw favoriete speakers aandrijft en elke draadloze HEOS speaker integreert tot geweldig surround geluid.
 Bekijk de voorstelling.
Lees het volledige bericht...
01/02/'16
Hoe gebruik ik mijn Telenet HD-digicorder?
Hier kan je de handleiding vinden. Download hier de handleiding van uw Telenet digicorder
Lees het volledige bericht...
September 2018
Nog dit jaar krijgen recente Panasonic tv’s vanaf de FX600-reeks via een update ondersteuning voor de HDR10+ standaard.
lees meer...
September 2018
Met de UDP-LX500 zet ook Pioneer de stap naar een Ultra HD Blu-ray speler. Het mikt daarbij op het hogere segment.
lees meer...
September 2018
Samsung laat er geen gras over groeien bij de lancering van zijn eerste lichting 8K-televisies. De eerste drie televisies zullen al beschikbaar zijn midden oktober. Prijzen starten vanaf 5000 euro voor het 65-inch model.
lees meer...
Augustus 2018
De 600 Series is ondertussen aan de zesde generatie toe en krijgt enkele verbeteringen die we ook zien in de 800 Diamond-reeks, het vlaggenschip van Bowers & Wilkins.
lees meer...
Augustus 2018
Net voor de IFA beurs reikt de EISA gewoontegetrouw zijn awards uit voor de beste producten in de elektronicawereld. Wij verzamelden de 7 beste televisies die het EISA-label het komende jaar mogen dragen.
lees meer...
Juli 2018
De Q7FN staat niet op de allerhoogste trap van de ladder bij Samsung, maar bevat wel het vernieuwde QLED-paneel dat dezelfde kleuren biedt als OLED, en een helderheidsniveau dat alleen LED-tv’s vandaag kunnen leveren.
lees meer...
Juli 2018
Het ziet er naar uit dat Samsung de Q8-serie van QLED-tv’s in Europa toch gaat voorzien van een full-array backlight (FALD).
lees meer...
Juni 2018
Zoals voorspeld lanceerde Sonos deze week een compacte soundbar. De Beam is meteen ook een slimme speaker die je op termijn met je stem zal kunnen bedienen.
lees meer...
Juni 2018
Pioneer en Onkyo laten weten dat het vanaf vandaag gecertificeerde partners van het 'Works with Sonos'-programma zijn.
lees meer...
Mei 2018
De twee nieuwe 9.2-kanaals receivers bieden volledige 4K-ondersteuning, Dolby Atmos en interessant voor eigenaars van oudere receivers: uitgebreide pre-outs om tot 7.2.4-opstelling te komen.
lees meer...