Emiel Clauslaan 95b 9800 Deinze
09/386 47 26
Pioneer BDP-180-K
PDF pagina
Productbeschrijving:
Met de BDP-180 krijgt u altijd het allerbeste entertainment. De 4K-upscaler past FullHD-inhoud van Blu-ray Discs (1080/24p) aan naar UltraHD met hoge resolutie,voor compatibele televisietoestellen en zorgt op die manier voor adembenemend mooie beelden op het scherm van de homecinema. Bekijk uw lievelingsbeelden op uw mobiele toestellen ook op uw tv-scherm- dat gaat heel eenvoudig met WiFi Direfct en Miracast hebt u niet eens een router nodig, de snoerloze en rechtstreekse verbinding komt probleemloos tot stand. Bekijk YouTube-video‘s via BDP-180 rechtstreeks op het tv-scherm. Of gebruik het als volwaardig uitgeruste netwerkspeler en roep video‘s en muziek in formaten naar believen op op lokale opslagmedia en computers, met ondersteuning van Flac-bestanden met hoge resolutie, DSD- en HD-meerkanaals-geluid. Bovendien biedt de 3D Blu-ray disc-speler een USB-frontingang, ondersteunt hij de weergave van SACD‘s en zorgt hij met Sound Retriever Link en Stream Smoother Link samen met compatibele Pioneer meer-kanaal-ontvangers voor een betere beeld- en klankkwaliteit. Via de functies „Snel bekijken met geluid“ en „langzaam bekijken met geluid“ kunnen de Blu-ray discs sneller maar ook langzamer worden afgespeeld zonder daarom de toonhoogte en dus het klankkenmerken te veranderen. De speciaal ontwikkelde, kosteloos verkrijgbare App iControlAV5 stuurt de BDP-180 bovendien erg comfortabel en veelomvattend aan via smartphone of tablet.

Beleef digitaal opgeslagen muziek zo dicht bij het analoge origineel als u dat nog nooit hebt gedaan. Dit apparaat ondersteunt meer formaten dan de cd-standaarden van 44,1 kilohertz bemonsteringsfrequentie en 16-bit diepte. Beleef WAV- en Flac-bestanden in echte studiokwaliteit met resoluties tot 192/24. Ook het op super-audiocd’s gebruikte DSD-formaat (Direct Stream Digital) met een bemonsteringsfrequentie tot 2.8 megahertz kan met dit apparaat worden afgespeeld.

Met de functies “snelle waarneming met geluid” en “langzame waarneming met geluid” kunnen Blu-rays en dvd’s sneller (anderhalf keer zo snel) of langzamer (0,8 keer zo snel) worden afgespeeld, zonder de toonhoogte en daarmee de klankeigenschappen te veranderen.

Met de gebruiksvriendelijke app iControlAV5 kunt u uw speler rechtstreeks via uw smartphone of tablet bedienen. Deze app is gratis te verkrijgen via de App Store of op Google Play.

Geef uw UltraHD-display de voeding die het nodig heeft: dit Pioneer-apparaat is niet alleen volledig compatibel met alle beschikbare High-Definition-videosignalen – door het grote vermogen van de video-scaler kunnen zelfs uit materiaal met een lage resolutie 4K-beelden worden geproduceerd. Daardoor krijgen zelfs uw oude dvd’s een nieuwe dimensie aan scherpte en storingsvrijheid met tot 20 maal zoveel pixels.

Dit apparaat ondersteunt een groot aantal van de gangbare formaten en mogelijkheden om samen inhoud te delen. Maak via WiFi-Direct draadloos verbinding met uw thuisnetwerk, zonder router of access-punt, en krijg toegang tot films, foto’s en muziek op uw PC of de harde schijf van uw netwerk. Stuur rechtstreeks van uw smartphone video’s, foto’s en spelletjes via de speler naar de televisie. En gebruik de geïntegreerde YouTube-cliënt om snel toegang te krijgen tot miljoenen videoclips op internet.
€ 259,-


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Beeld
Blu-ray 3D :
Geluid
Dolby True HD :
DTS-HD Master :
Multimedia
Smart TV :
DLNA :
WiFi :
Miracast :
Aansluitingen
Audio digitaal (optisch) :1
Design & Uitvoering
Hoogte :5,8 cm
Breedte :43,5 cm
Diepte :25 cm
Gewicht :2 kg
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
Welke zender kan ik ontvangen met TV-Vlaanderen
24/01/'18
Met een satellietontvanger kan je een ruim aanbod aan TV- en radiostations ontvangen. Welke stations u kan ontvangen met een satellietontvanger en een TV-Vlaanderenabonnement, dit kan je terug vinden in deze lijst. Download hier het document
Lees het volledige bericht...
PERFECT GELUID IN EEN HANDOMDRAAI
08/03/'17
MAAK KENNIS MET DE HEOS AVR

De eerste 5.1-kanaals AV receiver van zijn soort die jouw favoriete speakers aandrijft en elke draadloze HEOS speaker integreert tot geweldig surround geluid.
 Bekijk de voorstelling.
Lees het volledige bericht...
01/02/'16
Hoe gebruik ik mijn Telenet HD-digicorder?
Hier kan je de handleiding vinden. Download hier de handleiding van uw Telenet digicorder
Lees het volledige bericht...
September 2018
Nog dit jaar krijgen recente Panasonic tv’s vanaf de FX600-reeks via een update ondersteuning voor de HDR10+ standaard.
lees meer...
September 2018
Met de UDP-LX500 zet ook Pioneer de stap naar een Ultra HD Blu-ray speler. Het mikt daarbij op het hogere segment.
lees meer...
September 2018
Samsung laat er geen gras over groeien bij de lancering van zijn eerste lichting 8K-televisies. De eerste drie televisies zullen al beschikbaar zijn midden oktober. Prijzen starten vanaf 5000 euro voor het 65-inch model.
lees meer...
Augustus 2018
De 600 Series is ondertussen aan de zesde generatie toe en krijgt enkele verbeteringen die we ook zien in de 800 Diamond-reeks, het vlaggenschip van Bowers & Wilkins.
lees meer...
Augustus 2018
Net voor de IFA beurs reikt de EISA gewoontegetrouw zijn awards uit voor de beste producten in de elektronicawereld. Wij verzamelden de 7 beste televisies die het EISA-label het komende jaar mogen dragen.
lees meer...
Juli 2018
De Q7FN staat niet op de allerhoogste trap van de ladder bij Samsung, maar bevat wel het vernieuwde QLED-paneel dat dezelfde kleuren biedt als OLED, en een helderheidsniveau dat alleen LED-tv’s vandaag kunnen leveren.
lees meer...
Juli 2018
Het ziet er naar uit dat Samsung de Q8-serie van QLED-tv’s in Europa toch gaat voorzien van een full-array backlight (FALD).
lees meer...
Juni 2018
Zoals voorspeld lanceerde Sonos deze week een compacte soundbar. De Beam is meteen ook een slimme speaker die je op termijn met je stem zal kunnen bedienen.
lees meer...
Juni 2018
Pioneer en Onkyo laten weten dat het vanaf vandaag gecertificeerde partners van het 'Works with Sonos'-programma zijn.
lees meer...
Mei 2018
De twee nieuwe 9.2-kanaals receivers bieden volledige 4K-ondersteuning, Dolby Atmos en interessant voor eigenaars van oudere receivers: uitgebreide pre-outs om tot 7.2.4-opstelling te komen.
lees meer...