Emiel Clauslaan 95b 9800 Deinze
09/386 47 26
VISION / TV >> Blu-ray-speler >> Pioneer >> BDP-X300-W
Pioneer BDP-X300-W
PDF pagina
Productbeschrijving:

Universele speler voor BD, DVD, CD en SACD met DLNA 1.5 video- en audiostreaming, 4K videoscaling, 24 bit/192 kHz D/A-converter en PQLS-jitterreductie.Geluid en beeld uit de topklasse – voor een prijs uit de middenklasseIn de BDP-X 300 toont de technologische vooruitgang zich van zijn meest aangename kant: in deze universal disc-speler kunnen beeld en geluid profiteren van technologieën, die tot voor kort nog erg duur of helemaal niet beschikbaar waren. De ultramoderne video-engine is echt geweldig in het omzetten van conventionele HD-content van Blu-ray-schijven of van de ingebouwde video streamer in geloofwaardige 4K UltraHD.De screencast-standaard Miracast in combinatie met de geïntegreerde WiFi zorgt elke dag voor veel plezier, omdat deze de inhoud van het scherm van een tablet met slechts één tik naar het tv-toestel beamt. En wie zijn speler af en toe ook eens over de stereo-installatie wil beluisteren, leert de BDP-X 300 naar waarde te schatten, omdat de speler over een zeer hoogwaardige conversiemodule beschikt, die wat klank betreft met pure cd-spelers kan concurreren.Met compatibele Pioneer ontvangers kan de BDP-X 300 met PQLS zelfs nog een sterkere troef uitspelen, die dan exclusief ten goede komt aan de geluidsoverdracht via de HDMI-kabel. Deze overdracht is inherent gevoelig voor jitter, variaties in de gegevenstiming die na conversie tot storingen kunnen leiden. Pioneer pakt dit probleem in de BDP-X 300 bij de wortel aan: in combinatie met een PQLS-compatibele ontvanger regelt deze de timing van de audiogegevens, waardoor jitter vrijwel wordt geëlimineerd, wat resulteert in een beter gerichte, en veel heldere klank.  


€ 379,-


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Beeld
Blu-ray :
Blu-ray 3D :
Ultra HD Blu-ray :
DVD :
CD :
4K-upscaling :
SACD :
DVD-upscaling :
Geluid
Dolby True HD :
DTS-HD Master :
Geschikt voor hi-res audio :
Multimedia
Smart TV :
DLNA :
WiFi :
BD-Live :
Remote App :
Bluetooth :
Miracast :
Aansluitingen
HDMI-uitgang :1
USB-ingang :2
Audio digitaal (optisch) :1
Audio digitaal (coaxiaal) :1
Netwerkaansluiting :
Design & Uitvoering
Hoogte :6,3 cm
Breedte :43,5 cm
Diepte :25 cm
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
Welke zender kan ik ontvangen met TV-Vlaanderen
24/01/'18
Met een satellietontvanger kan je een ruim aanbod aan TV- en radiostations ontvangen. Welke stations u kan ontvangen met een satellietontvanger en een TV-Vlaanderenabonnement, dit kan je terug vinden in deze lijst. Download hier het document
Lees het volledige bericht...
PERFECT GELUID IN EEN HANDOMDRAAI
08/03/'17
MAAK KENNIS MET DE HEOS AVR

De eerste 5.1-kanaals AV receiver van zijn soort die jouw favoriete speakers aandrijft en elke draadloze HEOS speaker integreert tot geweldig surround geluid.
 Bekijk de voorstelling.
Lees het volledige bericht...
01/02/'16
Hoe gebruik ik mijn Telenet HD-digicorder?
Hier kan je de handleiding vinden. Download hier de handleiding van uw Telenet digicorder
Lees het volledige bericht...
Juli 2018
De Q7FN staat niet op de allerhoogste trap van de ladder bij Samsung, maar bevat wel het vernieuwde QLED-paneel dat dezelfde kleuren biedt als OLED, en een helderheidsniveau dat alleen LED-tv’s vandaag kunnen leveren.
lees meer...
Juli 2018
Het ziet er naar uit dat Samsung de Q8-serie van QLED-tv’s in Europa toch gaat voorzien van een full-array backlight (FALD).
lees meer...
Juni 2018
Zoals voorspeld lanceerde Sonos deze week een compacte soundbar. De Beam is meteen ook een slimme speaker die je op termijn met je stem zal kunnen bedienen.
lees meer...
Juni 2018
Pioneer en Onkyo laten weten dat het vanaf vandaag gecertificeerde partners van het 'Works with Sonos'-programma zijn.
lees meer...
Mei 2018
De twee nieuwe 9.2-kanaals receivers bieden volledige 4K-ondersteuning, Dolby Atmos en interessant voor eigenaars van oudere receivers: uitgebreide pre-outs om tot 7.2.4-opstelling te komen.
lees meer...
Mei 2018
Binnenkort zullen enkele Pioneer en Onkyo receivers aan het Sonos multiroomsysteem kunnen worden toegevoegd. Het zijn de eerste externe apparaten die het ‘Works with Sonos’-zegel krijgen.
lees meer...
April 2018
De nieuwste tafelradio van Panasonic, de RF-D100BT, maakt gebruik van aluminium en houten elementen, en beschikt over alle functies die er vandaag toe doen.
lees meer...
April 2018
De draagbare Sonos One speaker krijgt dit najaar een kleine upgrade met enkele nieuwe kleurtjes. Sonos werkt hiervoor samen met het Deense designmerk Hay.
lees meer...
April 2018
Altijd al willen weten hoe een subwoofer het verschil maakt in een stereo- of home cinema-opstelling? Het Britse luidsprekermerk Bowers & Wilkins organiseert de komende weken een tour in enkele speciaalzaken in Nederland en België.
lees meer...
Maart 2018
Naast de QLED tv’s lanceert Samsung ook een volledige nieuwe reeks Ultra HD tv’s voor 2018. In dit artikel geven we een overzicht van de belangrijkste LED/LCD tv’s die Samsung dit jaar uitbrengt, en de features die we al konden ontdekken.
lees meer...