Emiel Clauslaan 95b 9800 Deinze
09/386 47 26
AUDIO / HIFI >> Receiver >> Pioneer >> SC-LX801-B
Pioneer SC-LX801-B
PDF pagina
Productbeschrijving:

Wie moet kiezen tussen meer kanalen en een hogere kwaliteit, moet in geval van twijfel altijd kiezen voor het laatste – of met de SC-LX 801 zonder toegevingen gewoon voor beide opteren: Met negen eindtrappen en twee sub-uitgangen maakt deze ontvanger gebruik van het volledige potentieel van de objectgeoriënteerde bioscoopgeluidformaten dts:X en Dolby Atmos – uiteraard met beeld in UHD en hoogwaardige 4K scaling. De kwestie van de geluidskwaliteit beantwoorden het meetlaboratorium en de gehoortest gelijkgestemd: Een hoog, vermoeidheidsvrij, continu vermogen, een natuurlijke, dynamische klank en een optimale energie-efficiëntie zijn al jarenlang kenmerken van Pioneers Direct Energy HD-versterkertechnologie, die voor de SC-LX 801 opnieuw grondig werd herwerkt en verder verbeterd. Dit wisten ook de geluidsmixers van de London Air Studios te waarderen, die de ontvanger na uitgebreide testen hun felbegeerde "Monitor"-certificaat hebben gegeven. Thuis zal men de muziek eerder van het internet beluisteren dan rechtstreeks uit het mengpaneel – wat echter geen afbreuk hoeft te doen aan de kwaliteit, want naast Spotify worden ook de lossless streaming-diensten Deezer en Tidal native ondersteund door de SC-LX 801. Vanuit de lokale NAS is zelfs studiomaster-kwaliteit geen probleem, omdat de DLNA-streaming van de nieuwe Pioneers ook HiRes-bestanden tot 24 bit/192 kHz en DSD met maximaal viervoudige sampling rate (Quad-rate, 11,2 MHz) afspeelt. Maar hiermee is de veelzijdigheid van de nieuwe Pioneer streaming-engine nog totaal niet uitgeput. Want natuurlijk functioneren ook Bluetooth en alle netwerkgebaseerde normen van AirPlay tot Google Cast op de SC-LX 801, die na een gratis update ook deel kan uitmaken van een krachtig FireConnect multiroom-netwerk.


€ 2099,-


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Algemeen
Type :AV-receiver
Geluid
Aantal kanalen :9.1
Uitgangsvermogen per kanaal :200 W
Beeld
Geschikt voor 3D :
4K Passthrough :
4k Video scaling :
Surround
Dolby Atmos :
DTS-X :
Aansluitingen
HDMI ingang :8 x
HDMI-uitgang :2 x
Ethernet :
Digitale optische ingang :3 x
Digitale coaxiale ingang :2 x
Analoge audio-ingang :2 x
USB-ingang :1 x
Composiet ingang/uitgang :2/- x
Component Video ingang/uitgang :2/- x
MM Phono :1 x
12V trigger in :1 x
Infraroodingang (IR) :1 x
RS-232 :
Streaming Audio
Hi-res audio :
AirPlay :
Internetradio :
Streaming muziekdiensten :
Wi-Fi :
Bluetooth :
Afspelen
Bedienen via app :
AM/FM-tuner :
DAB-tuner :
Uitvoering & Design
Kleur :Zwart
Breedte :43,5 cm
Hoogte :18,5 cm
Diepte :44,1 cm
Gewicht :18,1 kg
Nieuwsberichten
Welke zender kan ik ontvangen met TV-Vlaanderen
24/01/'18
Met een satellietontvanger kan je een ruim aanbod aan TV- en radiostations ontvangen. Welke stations u kan ontvangen met een satellietontvanger en een TV-Vlaanderenabonnement, dit kan je terug vinden in deze lijst. Download hier het document
Lees het volledige bericht...
PERFECT GELUID IN EEN HANDOMDRAAI
08/03/'17
MAAK KENNIS MET DE HEOS AVR

De eerste 5.1-kanaals AV receiver van zijn soort die jouw favoriete speakers aandrijft en elke draadloze HEOS speaker integreert tot geweldig surround geluid.
 Bekijk de voorstelling.
Lees het volledige bericht...
01/02/'16
Hoe gebruik ik mijn Telenet HD-digicorder?
Hier kan je de handleiding vinden. Download hier de handleiding van uw Telenet digicorder
Lees het volledige bericht...