Emiel Clauslaan 95b 9800 Deinze
09/386 47 26
AUDIO / HIFI >> Versterker >> Technics >> SE-R1E-S
Technics SE-R1E-S
PDF pagina
Productbeschrijving:

Om de degradatie van de geluidskwaliteit die door jitter wordt veroorzaakt te elimineren, heeft Technics een eigen circuit ontworpen om de jitter te reduceren. Dit circuit bestaat uit een kloksignaal-generator in het systeem van noise shaping om de jitter in de laagste frequenties te verminderen, en door in de hoogste frequenties een erg nauwkeurige sample rate converter toe te passen om jitter te onderdrukken.Zo wordt de jitter over het hele frequentiebereik op een ideale manier gereduceerd. Om problemen met fouten die ontstaan bij het omzetten van een PWM signaal op te lossen, heeft Technics een eigen, uiterst nauwkeurig PWM conversie-circuit ontworpen. Dit eigen circuit optimaliseert de snelheid van de noise shaping, de helling, het her-kwantiseringsgetal, en de PWM gradatie, om op die manier signalen met een hoge resolutie naar PWM signalen om te kunnen zetten zonder dat dit ten koste gaat van het dynamische bereik. Deze nieuwe technologieën zorgen ervoor dat de digitale versterkers van Technics muziek in al haar schoonheid en met alle subtiele nuances weer te geven. 


€ 12999,-


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Algemeen
Type :Stereoversterker / Eindversterker
Geluid
Aantal kanalen :2
Uitgangsvermogen per kanaal :150 W
Milieuvriendelijkheid
Stroomverbruik :210 W
Uitvoering & Design
Kleur :Zilver
Breedte :48 cm
Hoogte :24,1 cm
Diepte :56,7 cm
Gewicht :54 kg
Nieuwsberichten
Welke zender kan ik ontvangen met TV-Vlaanderen
24/01/'18
Met een satellietontvanger kan je een ruim aanbod aan TV- en radiostations ontvangen. Welke stations u kan ontvangen met een satellietontvanger en een TV-Vlaanderenabonnement, dit kan je terug vinden in deze lijst. Download hier het document
Lees het volledige bericht...
PERFECT GELUID IN EEN HANDOMDRAAI
08/03/'17
MAAK KENNIS MET DE HEOS AVR

De eerste 5.1-kanaals AV receiver van zijn soort die jouw favoriete speakers aandrijft en elke draadloze HEOS speaker integreert tot geweldig surround geluid.
 Bekijk de voorstelling.
Lees het volledige bericht...
01/02/'16
Hoe gebruik ik mijn Telenet HD-digicorder?
Hier kan je de handleiding vinden. Download hier de handleiding van uw Telenet digicorder
Lees het volledige bericht...
Juli 2018
De Q7FN staat niet op de allerhoogste trap van de ladder bij Samsung, maar bevat wel het vernieuwde QLED-paneel dat dezelfde kleuren biedt als OLED, en een helderheidsniveau dat alleen LED-tv’s vandaag kunnen leveren.
lees meer...
Juli 2018
Het ziet er naar uit dat Samsung de Q8-serie van QLED-tv’s in Europa toch gaat voorzien van een full-array backlight (FALD).
lees meer...
Juni 2018
Zoals voorspeld lanceerde Sonos deze week een compacte soundbar. De Beam is meteen ook een slimme speaker die je op termijn met je stem zal kunnen bedienen.
lees meer...
Juni 2018
Pioneer en Onkyo laten weten dat het vanaf vandaag gecertificeerde partners van het 'Works with Sonos'-programma zijn.
lees meer...
Mei 2018
De twee nieuwe 9.2-kanaals receivers bieden volledige 4K-ondersteuning, Dolby Atmos en interessant voor eigenaars van oudere receivers: uitgebreide pre-outs om tot 7.2.4-opstelling te komen.
lees meer...
Mei 2018
Binnenkort zullen enkele Pioneer en Onkyo receivers aan het Sonos multiroomsysteem kunnen worden toegevoegd. Het zijn de eerste externe apparaten die het ‘Works with Sonos’-zegel krijgen.
lees meer...
April 2018
De nieuwste tafelradio van Panasonic, de RF-D100BT, maakt gebruik van aluminium en houten elementen, en beschikt over alle functies die er vandaag toe doen.
lees meer...
April 2018
De draagbare Sonos One speaker krijgt dit najaar een kleine upgrade met enkele nieuwe kleurtjes. Sonos werkt hiervoor samen met het Deense designmerk Hay.
lees meer...
April 2018
Altijd al willen weten hoe een subwoofer het verschil maakt in een stereo- of home cinema-opstelling? Het Britse luidsprekermerk Bowers & Wilkins organiseert de komende weken een tour in enkele speciaalzaken in Nederland en België.
lees meer...
Maart 2018
Naast de QLED tv’s lanceert Samsung ook een volledige nieuwe reeks Ultra HD tv’s voor 2018. In dit artikel geven we een overzicht van de belangrijkste LED/LCD tv’s die Samsung dit jaar uitbrengt, en de features die we al konden ontdekken.
lees meer...