Emiel Clauslaan 95b 9800 Deinze
09/386 47 26
Technics ST-G30EG-S
PDF pagina
Productbeschrijving:

Als tijdens het rippen van een cd niet-corrigeerbare fouten als gevolg van vlekken of krassen op de cd worden ontdekt, dan zoekt de ST-G30 de omvang van de fout en probeert hij de gegevens opnieuw te lezen. Als dit opnieuw tot een fout leidt, dan meldt de ST-G30 dit aan de luisteraar.Bij het streamen van muziekgegevens via een netwerk kunnen het decodeerproces van de speler en de spanningsschommeling als gevolg van de pakketverwerkingslast etc, jitter veroorzaken. De ST-G30 kan via de USB-ingang worden aangesloten op een USB-DAC-apparaat en het decodeerproces uitvoeren, wat de verwerkingsbelasting op de speler reduceert en zorgt voor een gegevensoverdracht met minimale jitter.De vermogensuitgang is ingedeeld in drie toevoerkanalen: één voor het gegevensblok van de SSD-schijf, één voor het uitgangsblok van de USB-audio en één voor het regel- en weergaveblok, om het ruiseffect tussen de blokken te reduceren. Voor het blok van de SSD-schijf wordt een grote condensator gebruikt, waarvoor een voeding met hoog traceervermogen nodig is voor piekstroom. Het uitgangsblok van de USB-audio, die een schone voedingsbron vereist, is voorzien van een gestabiliseerd circuit en met elektrolytische condensatoren met groot vermogen.


€ 4000,-


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Algemeen
Type :Muziekserver
CD :
Hoogte :0,98 cm
Breedte :4,3 cm
Diepte :3,91 cm
Gewicht :11 kg
Aansluitingen
Wi-Fi :
AirPlay :
LAN/Ethernet :
DLNA :
USB :2 x
HDMI :
Spotify Connect :
NFC :
Aux :
Hoofdtelefoon :
Compatibiliteit
Multiroom :
Afspelen van HD Audio :
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
Welke zender kan ik ontvangen met TV-Vlaanderen
24/01/'18
Met een satellietontvanger kan je een ruim aanbod aan TV- en radiostations ontvangen. Welke stations u kan ontvangen met een satellietontvanger en een TV-Vlaanderenabonnement, dit kan je terug vinden in deze lijst. Download hier het document
Lees het volledige bericht...
PERFECT GELUID IN EEN HANDOMDRAAI
08/03/'17
MAAK KENNIS MET DE HEOS AVR

De eerste 5.1-kanaals AV receiver van zijn soort die jouw favoriete speakers aandrijft en elke draadloze HEOS speaker integreert tot geweldig surround geluid.
 Bekijk de voorstelling.
Lees het volledige bericht...
01/02/'16
Hoe gebruik ik mijn Telenet HD-digicorder?
Hier kan je de handleiding vinden. Download hier de handleiding van uw Telenet digicorder
Lees het volledige bericht...
September 2018
Nog dit jaar krijgen recente Panasonic tv’s vanaf de FX600-reeks via een update ondersteuning voor de HDR10+ standaard.
lees meer...
September 2018
Met de UDP-LX500 zet ook Pioneer de stap naar een Ultra HD Blu-ray speler. Het mikt daarbij op het hogere segment.
lees meer...
September 2018
Samsung laat er geen gras over groeien bij de lancering van zijn eerste lichting 8K-televisies. De eerste drie televisies zullen al beschikbaar zijn midden oktober. Prijzen starten vanaf 5000 euro voor het 65-inch model.
lees meer...
Augustus 2018
De 600 Series is ondertussen aan de zesde generatie toe en krijgt enkele verbeteringen die we ook zien in de 800 Diamond-reeks, het vlaggenschip van Bowers & Wilkins.
lees meer...
Augustus 2018
Net voor de IFA beurs reikt de EISA gewoontegetrouw zijn awards uit voor de beste producten in de elektronicawereld. Wij verzamelden de 7 beste televisies die het EISA-label het komende jaar mogen dragen.
lees meer...
Juli 2018
De Q7FN staat niet op de allerhoogste trap van de ladder bij Samsung, maar bevat wel het vernieuwde QLED-paneel dat dezelfde kleuren biedt als OLED, en een helderheidsniveau dat alleen LED-tv’s vandaag kunnen leveren.
lees meer...
Juli 2018
Het ziet er naar uit dat Samsung de Q8-serie van QLED-tv’s in Europa toch gaat voorzien van een full-array backlight (FALD).
lees meer...
Juni 2018
Zoals voorspeld lanceerde Sonos deze week een compacte soundbar. De Beam is meteen ook een slimme speaker die je op termijn met je stem zal kunnen bedienen.
lees meer...
Juni 2018
Pioneer en Onkyo laten weten dat het vanaf vandaag gecertificeerde partners van het 'Works with Sonos'-programma zijn.
lees meer...
Mei 2018
De twee nieuwe 9.2-kanaals receivers bieden volledige 4K-ondersteuning, Dolby Atmos en interessant voor eigenaars van oudere receivers: uitgebreide pre-outs om tot 7.2.4-opstelling te komen.
lees meer...