Emiel Clauslaan 95b 9800 Deinze
09/386 47 26
AUDIO / HIFI >> CD-speler >> Pioneer >> PD-70AE-K
Pioneer PD-70AE-K
PDF pagina
Productbeschrijving:

De referentiespeler voor CD en SACD - ook  wereldklasse als D/A-converter.Bij de PD-70AE heeft het Pioneer ontwikkelingsteam niets aan het toeval overgelaten en consequent slechts één doel nagestreefd: de optimale stereoweergave van CD's en SACD's. Het gevolg hiervan is al merkbaar bij het eerste contact met de speler, die maar liefst 18 kg weegt en de schijven aanneemt via een lade uit massief aluminium. De behuizing met dubbele bodem, drie interne modules en ingekapseld aluminium loopwerkblok creëert de perfecte, trillingsvrije mechanische basis; aparte voedingen voor de digitale en analoge schakelingenzones garanderen loepzuivere voedingsspanningen. Van het uitlezen van de gegevens met Pioneer's eigen loopwerksoftware tot de krachtige eindversterkers; alles is state-of-the-art en werd in  maandenlange luistersessies met Europese en Japanse teams zorgvuldig op elkaar afgestemd. Als D/A-converter dienen twee in dubbel-monobedrijf ingezette exemplaren van de edele ESS9026PRO, die algemeen wordt beschouwd als één van de meest accurate en vervormingsarmste DAC-chips op de markt. De analoge sectie is volledig symmetrisch ontworpen en levert het muzieksignaal naar keuze via de XLR-aansluitingen of de inschakelbare RCA-contacten, die dankzij de massieve constructie en zware kabels voor een zekere aansluiting zorgen. Voor verdere digitale bronnen (bv. een satellietontvanger of streamer) zijn bovendien een optische en coaxiale digitale ingang beschikbaar; op die manier kan nog meer muziek voordeel halen uit de ultieme D/A-conversie van de PD-70AE.(foto niet bindend)


€ 2499,-


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Algemeen
CD-wisselaar :
Afmetingen (H x B x D) :142x 435 x 413 mm
Gewicht :18,5 kg
Audio
CD :
SACD :
MP3 :
WMA :
Aansluitingen
Analoge uitgang :
Coaxiale digitale uitgang :1
Optische digitale uitgang :1
USB :
Nieuwsberichten
Welke zender kan ik ontvangen met TV-Vlaanderen
24/01/'18
Met een satellietontvanger kan je een ruim aanbod aan TV- en radiostations ontvangen. Welke stations u kan ontvangen met een satellietontvanger en een TV-Vlaanderenabonnement, dit kan je terug vinden in deze lijst. Download hier het document
Lees het volledige bericht...
PERFECT GELUID IN EEN HANDOMDRAAI
08/03/'17
MAAK KENNIS MET DE HEOS AVR

De eerste 5.1-kanaals AV receiver van zijn soort die jouw favoriete speakers aandrijft en elke draadloze HEOS speaker integreert tot geweldig surround geluid.
 Bekijk de voorstelling.
Lees het volledige bericht...
01/02/'16
Hoe gebruik ik mijn Telenet HD-digicorder?
Hier kan je de handleiding vinden. Download hier de handleiding van uw Telenet digicorder
Lees het volledige bericht...
Juli 2018
De Q7FN staat niet op de allerhoogste trap van de ladder bij Samsung, maar bevat wel het vernieuwde QLED-paneel dat dezelfde kleuren biedt als OLED, en een helderheidsniveau dat alleen LED-tv’s vandaag kunnen leveren.
lees meer...
Juli 2018
Het ziet er naar uit dat Samsung de Q8-serie van QLED-tv’s in Europa toch gaat voorzien van een full-array backlight (FALD).
lees meer...
Juni 2018
Zoals voorspeld lanceerde Sonos deze week een compacte soundbar. De Beam is meteen ook een slimme speaker die je op termijn met je stem zal kunnen bedienen.
lees meer...
Juni 2018
Pioneer en Onkyo laten weten dat het vanaf vandaag gecertificeerde partners van het 'Works with Sonos'-programma zijn.
lees meer...
Mei 2018
De twee nieuwe 9.2-kanaals receivers bieden volledige 4K-ondersteuning, Dolby Atmos en interessant voor eigenaars van oudere receivers: uitgebreide pre-outs om tot 7.2.4-opstelling te komen.
lees meer...
Mei 2018
Binnenkort zullen enkele Pioneer en Onkyo receivers aan het Sonos multiroomsysteem kunnen worden toegevoegd. Het zijn de eerste externe apparaten die het ‘Works with Sonos’-zegel krijgen.
lees meer...
April 2018
De nieuwste tafelradio van Panasonic, de RF-D100BT, maakt gebruik van aluminium en houten elementen, en beschikt over alle functies die er vandaag toe doen.
lees meer...
April 2018
De draagbare Sonos One speaker krijgt dit najaar een kleine upgrade met enkele nieuwe kleurtjes. Sonos werkt hiervoor samen met het Deense designmerk Hay.
lees meer...
April 2018
Altijd al willen weten hoe een subwoofer het verschil maakt in een stereo- of home cinema-opstelling? Het Britse luidsprekermerk Bowers & Wilkins organiseert de komende weken een tour in enkele speciaalzaken in Nederland en België.
lees meer...
Maart 2018
Naast de QLED tv’s lanceert Samsung ook een volledige nieuwe reeks Ultra HD tv’s voor 2018. In dit artikel geven we een overzicht van de belangrijkste LED/LCD tv’s die Samsung dit jaar uitbrengt, en de features die we al konden ontdekken.
lees meer...