Emiel Clauslaan 95b 9800 Deinze
09/386 47 26
AUDIO / HIFI >> Netwerkspeler >> Pioneer >> N-70AE Zilver
Pioneer N-70AE Zilver
PDF pagina
Productbeschrijving:

De streaming referentie: grenzeloosaudiofiel en comfortabel.Voor de N-70AE werden alle mogelijkheden van Pioneer op het gebied van de weergave van digitale muziek in één speler verenigd en gepaard aan state-of-the-art streaming-technologie. Dit betekent dat je met deze speler niets meer hoeft te missen: Muziek van elke stijl, vanaf elke locatie en in elk bestandsformaat zal door de audiofiele D/A-omzetter van de N-70AE natuurlijker, rijker en aangrijpender dan ooit klinken. Kanaalgescheiden converter-chips van de hoogste kwaliteit (ESS SABRE 9016), volsymmetrische signaalverwerking en eigen Pioneer-technieken PQFA (jitteronderdrukking), HiBit32 (upsampling) en Lock Range Adjust werken hier harmonieus samen. Dankzij zijn enorme flexibiliteit verbetert de N-70AE niet alleen de klank, hij verruimt ook de muziekkeuze: Kies voor een kleine abonnementsprijs uit tientallen miljoenen titels op de servers van de geïntegreerde streaming-services Spotify, Deezer en Tidal, luister naar één van de duizenden gratis internetradiostations, of stream je lokale muziekbibliotheken in alle kwaliteitsniveaus tot DSD en HiRes. Moet de muziek uit een tablet of smartphone komen, dan staan AirPlay, geïntegreerde Chromecast-technologie en (na een gratis firmware-update) PlayFi voor je klaar met voor iedere  mobiele muziekbron altijd de optimale weergaveweg. Dankzij optische, coax- en USB-digitale ingangen kunnen bovendien ook externe bronnen, zoals de pc, satellietontvanger of een klassieke cd-speler, profiteren van de superieure omzettingstechnologie van de N-70AE. Op die manier brengt de N-70AE al je gebruikelijke muziekbronnen elegant terug bij de tijd, in zover je ze nog nodig hebt met de geboden streaming-mogelijkheden.


€ 1399,-


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Radio
DAB+ :
Internetradio :
Online muziekdiensten :
Muziekbestanden
FLAC :
Apple Lossless :
WAV :
AIF :
Audio ingangen
Digitale ingang (optisch) :1
Digitale ingang (coax) :1
Audio uitgangen
Digitale uitgang (coax) :1
Digitale uitgang (optisch) :1
Aansluitingen
USB :1x USB
Ethernet :
Wi-Fi :
Technisch
DAC :32bit/384 kHz
Standby verbruik :2,0 W
Afmetingen (B x H x D) :43,5 x 12,1 x 36,4 cm
Gewicht :11,4 kg
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
Welke zender kan ik ontvangen met TV-Vlaanderen
24/01/'18
Met een satellietontvanger kan je een ruim aanbod aan TV- en radiostations ontvangen. Welke stations u kan ontvangen met een satellietontvanger en een TV-Vlaanderenabonnement, dit kan je terug vinden in deze lijst. Download hier het document
Lees het volledige bericht...
PERFECT GELUID IN EEN HANDOMDRAAI
08/03/'17
MAAK KENNIS MET DE HEOS AVR

De eerste 5.1-kanaals AV receiver van zijn soort die jouw favoriete speakers aandrijft en elke draadloze HEOS speaker integreert tot geweldig surround geluid.
 Bekijk de voorstelling.
Lees het volledige bericht...
01/02/'16
Hoe gebruik ik mijn Telenet HD-digicorder?
Hier kan je de handleiding vinden. Download hier de handleiding van uw Telenet digicorder
Lees het volledige bericht...
Juli 2018
De Q7FN staat niet op de allerhoogste trap van de ladder bij Samsung, maar bevat wel het vernieuwde QLED-paneel dat dezelfde kleuren biedt als OLED, en een helderheidsniveau dat alleen LED-tv’s vandaag kunnen leveren.
lees meer...
Juli 2018
Het ziet er naar uit dat Samsung de Q8-serie van QLED-tv’s in Europa toch gaat voorzien van een full-array backlight (FALD).
lees meer...
Juni 2018
Zoals voorspeld lanceerde Sonos deze week een compacte soundbar. De Beam is meteen ook een slimme speaker die je op termijn met je stem zal kunnen bedienen.
lees meer...
Juni 2018
Pioneer en Onkyo laten weten dat het vanaf vandaag gecertificeerde partners van het 'Works with Sonos'-programma zijn.
lees meer...
Mei 2018
De twee nieuwe 9.2-kanaals receivers bieden volledige 4K-ondersteuning, Dolby Atmos en interessant voor eigenaars van oudere receivers: uitgebreide pre-outs om tot 7.2.4-opstelling te komen.
lees meer...
Mei 2018
Binnenkort zullen enkele Pioneer en Onkyo receivers aan het Sonos multiroomsysteem kunnen worden toegevoegd. Het zijn de eerste externe apparaten die het ‘Works with Sonos’-zegel krijgen.
lees meer...
April 2018
De nieuwste tafelradio van Panasonic, de RF-D100BT, maakt gebruik van aluminium en houten elementen, en beschikt over alle functies die er vandaag toe doen.
lees meer...
April 2018
De draagbare Sonos One speaker krijgt dit najaar een kleine upgrade met enkele nieuwe kleurtjes. Sonos werkt hiervoor samen met het Deense designmerk Hay.
lees meer...
April 2018
Altijd al willen weten hoe een subwoofer het verschil maakt in een stereo- of home cinema-opstelling? Het Britse luidsprekermerk Bowers & Wilkins organiseert de komende weken een tour in enkele speciaalzaken in Nederland en België.
lees meer...
Maart 2018
Naast de QLED tv’s lanceert Samsung ook een volledige nieuwe reeks Ultra HD tv’s voor 2018. In dit artikel geven we een overzicht van de belangrijkste LED/LCD tv’s die Samsung dit jaar uitbrengt, en de features die we al konden ontdekken.
lees meer...