Emiel Clauslaan 95b 9800 Deinze
09/386 47 26
AUDIO / HIFI >> CD-speler >> Pioneer >> PD-70AE-S
Pioneer PD-70AE-S
PDF pagina
Productbeschrijving:

De referentiespeler voor CD en SACD - ook  wereldklasse als D/A-converter.Bij de PD-70AE heeft het Pioneer ontwikkelingsteam niets aan het toeval overgelaten en consequent slechts één doel nagestreefd: de optimale stereoweergave van CD's en SACD's. Het gevolg hiervan is al merkbaar bij het eerste contact met de speler, die maar liefst 18 kg weegt en de schijven aanneemt via een lade uit massief aluminium. De behuizing met dubbele bodem, drie interne modules en ingekapseld aluminium loopwerkblok creëert de perfecte, trillingsvrije mechanische basis; aparte voedingen voor de digitale en analoge schakelingenzones garanderen loepzuivere voedingsspanningen. Van het uitlezen van de gegevens met Pioneer's eigen loopwerksoftware tot de krachtige eindversterkers; alles is state-of-the-art en werd in  maandenlange luistersessies met Europese en Japanse teams zorgvuldig op elkaar afgestemd. Als D/A-converter dienen twee in dubbel-monobedrijf ingezette exemplaren van de edele ESS9026PRO, die algemeen wordt beschouwd als één van de meest accurate en vervormingsarmste DAC-chips op de markt. De analoge sectie is volledig symmetrisch ontworpen en levert het muzieksignaal naar keuze via de XLR-aansluitingen of de inschakelbare RCA-contacten, die dankzij de massieve constructie en zware kabels voor een zekere aansluiting zorgen. Voor verdere digitale bronnen (bv. een satellietontvanger of streamer) zijn bovendien een optische en coaxiale digitale ingang beschikbaar; op die manier kan nog meer muziek voordeel halen uit de ultieme D/A-conversie van de PD-70AE.


€ 2499,-


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Algemeen
CD-wisselaar :
Afmetingen (H x B x D) :142x 435 x 413 mm
Gewicht :18,5 kg
Audio
CD :
SACD :
MP3 :
WMA :
Aansluitingen
Analoge uitgang :
Coaxiale digitale uitgang :1
Optische digitale uitgang :1
USB :
Nieuwsberichten
Welke zender kan ik ontvangen met TV-Vlaanderen
24/01/'18
Met een satellietontvanger kan je een ruim aanbod aan TV- en radiostations ontvangen. Welke stations u kan ontvangen met een satellietontvanger en een TV-Vlaanderenabonnement, dit kan je terug vinden in deze lijst. Download hier het document
Lees het volledige bericht...
PERFECT GELUID IN EEN HANDOMDRAAI
08/03/'17
MAAK KENNIS MET DE HEOS AVR

De eerste 5.1-kanaals AV receiver van zijn soort die jouw favoriete speakers aandrijft en elke draadloze HEOS speaker integreert tot geweldig surround geluid.
 Bekijk de voorstelling.
Lees het volledige bericht...
01/02/'16
Hoe gebruik ik mijn Telenet HD-digicorder?
Hier kan je de handleiding vinden. Download hier de handleiding van uw Telenet digicorder
Lees het volledige bericht...
September 2018
Nog dit jaar krijgen recente Panasonic tv’s vanaf de FX600-reeks via een update ondersteuning voor de HDR10+ standaard.
lees meer...
September 2018
Met de UDP-LX500 zet ook Pioneer de stap naar een Ultra HD Blu-ray speler. Het mikt daarbij op het hogere segment.
lees meer...
September 2018
Samsung laat er geen gras over groeien bij de lancering van zijn eerste lichting 8K-televisies. De eerste drie televisies zullen al beschikbaar zijn midden oktober. Prijzen starten vanaf 5000 euro voor het 65-inch model.
lees meer...
Augustus 2018
De 600 Series is ondertussen aan de zesde generatie toe en krijgt enkele verbeteringen die we ook zien in de 800 Diamond-reeks, het vlaggenschip van Bowers & Wilkins.
lees meer...
Augustus 2018
Net voor de IFA beurs reikt de EISA gewoontegetrouw zijn awards uit voor de beste producten in de elektronicawereld. Wij verzamelden de 7 beste televisies die het EISA-label het komende jaar mogen dragen.
lees meer...
Juli 2018
De Q7FN staat niet op de allerhoogste trap van de ladder bij Samsung, maar bevat wel het vernieuwde QLED-paneel dat dezelfde kleuren biedt als OLED, en een helderheidsniveau dat alleen LED-tv’s vandaag kunnen leveren.
lees meer...
Juli 2018
Het ziet er naar uit dat Samsung de Q8-serie van QLED-tv’s in Europa toch gaat voorzien van een full-array backlight (FALD).
lees meer...
Juni 2018
Zoals voorspeld lanceerde Sonos deze week een compacte soundbar. De Beam is meteen ook een slimme speaker die je op termijn met je stem zal kunnen bedienen.
lees meer...
Juni 2018
Pioneer en Onkyo laten weten dat het vanaf vandaag gecertificeerde partners van het 'Works with Sonos'-programma zijn.
lees meer...
Mei 2018
De twee nieuwe 9.2-kanaals receivers bieden volledige 4K-ondersteuning, Dolby Atmos en interessant voor eigenaars van oudere receivers: uitgebreide pre-outs om tot 7.2.4-opstelling te komen.
lees meer...